Seriál JAK SE – chytá na feeder – pilotní díl

Pilotní díl seriálu Jak se … chytá na feeder, je určen především dětem a začátečníkům. V průřezu uvidíte část přednášky o feederu, krmení, nástrahách a montážích s dětmi u vody. Celá přednáška základů trvá zhruba 4 hodiny. A zabývá se vším pouze okrajově. Postupně bude v seriálu vše rozvedeno do detailů a rozděleno na jednotlivé samostatné díly, které se již detailně zabývají daným tématem. Některá témata jsou tak obšírná a náročná, že budou rozdělena do více dílů a to proto abychom vás neunudili a zvládli jste informace pochopit vstřebat a také vyzkoušet u vody 🙂

Seriál Jak Se ...

Postupně jak budou jednotlivé díly natočeny, bude vydáno i DVD (720p50) případně i Blu-Ray disk (1920p50) popřípadě je vám stáhneme na vámi zaslaný flash disk. Media budou neprodejná a jsou zcela zdarma. Tato edice bude obsahovat i videa, která nebyla na internetu zveřejněna. Předběžné datum vydání prvního DVD je prosinec 2016.

Vydávané série seriálu budou rozděleny do těchto jednotlivých témat. 

  1. Feeder
  2. Plavaná
  3. Kaprařina
  4. Přívlač a dravci
  5. Základy rybařiny
  6. Ostatní (fauna, flora, ichtyologie, atd.)
  7. Bonus z natáčení

Pro rybářské kroužky.

Rybářské kroužky pro děti si můžou v případě zájmu napsat o zaslání vydaných dílů seriálu kdykoliv. Pokud máte zájem o přednášku napište nám, téma přednášky a termín. Pokud se tento termín nebude krýt s našimi aktivitami rádi vás navštívíme.

 

 

One thought on “Seriál JAK SE – chytá na feeder – pilotní díl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..