Rybaření pro děti – plánuji s kroužkem jednou měsíčně výpravu k nějaké vodě

Vážení rodičové,

od března plánuji s kroužkem jednou měsíčně výpravu k nějaké vodě, kde se budou děti učit základy v praxi. Tímto se tedy mění pravidelné čtrnáctidenní dvouhodinové kroužky na jednou u vody, a jednou teorie v rybářském obchodě. O všech změnách vás budu pravidelně informovat.

Začínáme tedy první návštěvou asi nejznámější Pražské vody, Kyjského rybníka. To proto, že je jednak autem, metrem i autobusem pro všechny dostupný. V příloze je místosrazu,  na hrázi mezi velkým Kyjákem a malým Kyjákem.  Takže dnešní naplánovaná dvouhodinovka u mě v obchodě platí (7.3.2017 od 16,00 do 18,00) a k vodě by děti měli poprvé vyrazit v neděli 12.3.2017 od 9,00 do 14,00. Samozřejmě je mi jasné, že se ne vždy každému trefíme do programu. Nic se neděje, já budu vždycky v prvních dvaceti minutách každé nové hodiny vše opakovat, aby nikdo o nic nepřišel.

Co to pro vás znamená: protože já chytám za každého počasí, je jenom na vás, zda se rozhodnete dítě přivést, nebo ne. Důležité je, aby dítě mělo teplé oblečení(sundat si svetr nebo mikinu může vždycky),  boty podle počasí,  případně pláštěnku. Dále pití a svačinu zhruba na pět hodin, kapesník a židličku nebo křesílko.  Pokud již vlastní státní rybářský lístek a povolenku, vezme s sebou. Děti, které ji ještě nemají, nemusí, mám vyřízené povolení. Pokud dítě vlasní prut, naviják a nějakou vlastní výbavu, vezme s sebou, pokud ne, nezoufejet, několik kousků proutků vlastním.

Já jsem u vody vždycky o něco dříve, než máme sraz, abych vše připravil a většinou zůstávám do tmy, takže pokud si přijdete vyzvednout dítě později, nevadí.

Kdyby cokoliv, stačí zavolat.

přeji hezký den

JO


Foto 12.3.2017


 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..