Plavaná se splávky Fischiera

                                                                                                                Mám rád hezké věci a nikdy jsem kvalitním splávkem nepohrdnul.

Na minulé výstavě jsem viděl u Míly Dvořáka hromadu strašně pěkných splávků, a tak jsem ho požádal, aby mi udělal pár vzorků. Míla mně samozřejmě velmi ochotně vyhověl, za což mu moc děkuji. No a mám zase co vázat, vždyť není nad domácí přípravu., a splávků není nikdy dost. Z té hromady jsem si vybral pár kousků na určité vody, které hodlám navštívit, a vyzkoušet ty „plaváčky“ v praxi, a jasně dám zprávu, jak se mi zamlouvají a jak opravdu šlapou.

Jako první jsem si vybral malinkatý rybníček, zarybněný bílou rybou, navíc trošku upuštěný, který je přesně stvořen ke zkoušení s mačovkou. Doma jsem si hodil na kostřičky pár pevných splávků od půl gramu do dvou gramů, a začal jsem je učit plavat. Mají akorát silnou anténku, abych je dobře viděl, nemotají se a jsou velmi citlivé na vyvážení a záběr. Takže za mně první voda a slušné. Naprostá spokojenost.

Druhá vycházka už byla na malý, pomalu tekoucí čůrek, ale skoro s metrovou hloubkou a zase dobrý. Dobře reagují na záběr, dobře se vyvažují, nesají vodu a dobře se s nimi nahazuje, nemotají se. Takže zase za jedna. Anténky jsou zřetelně viditelné, silikonové bužírky nekloužou…


Fischiera s.r.o.
Miloslav Dvořák
Tel.: 773282663
E-mail: tubertini@post.cz


 

Chtěl bych vyzkoušet i pár anglánů, ale zatím jsem nenašel čas, abych vyrazil někam na větší stojku, kde se může krmit, a je to slušně zarybněné, tak to musí ještě chviličku vydržet.

Tak ve volném čase (a toho mám opravdu málo) vážu a vážu….U vody to velmi ocením…

Mílo, moc dík…

PERUN

JO

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..